Breaking News

George και Amal Clooney: Δείπνο σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια ακόμα λαμπερή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney (Alamuddin), αυτή τη φορά σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Ο George Clooney και η Amal παντρεύτηκαν το 2014 και στις 6 Ιουνίου 2017 καλωσόρισαν στη ζωή τα διδυμάκια Alexander και Ella.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/9), οι δυο τους καταγράφηκαν τη στιγμή που έφτασαν στο ιταλικό εστιατόριο Locanda Verde, όπου απόλαυσαν το δείπνο τους.


Ο 61χρονος (βραβευμένος με Όσκαρ) ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός και η  44χρονη δικηγόρος - με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα - έδειχναν ευτυχισμένοι, φτάνοντας στο εστιατόριο πιασμένοι χέρι - χέρι.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, πριν λίγες ημέρες ο George Clooney μίλησε στο Entertainment Tonight, όπου ανέφερε ότι τα 5χρονα δίδυμα, Alexander και Ella, μιλούν ήδη τρεις γλώσσες και είναι πιο έξυπνα από αυτόν.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν θα τον πειράξει το ενδεχόμενο τα παιδιά του να ακολουθήσουν τον καλλιτεχνικό δρόμο, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η άποψή μου είναι ότι είναι λίγο πιο έξυπνα από μένα, επομένως, πιθανότατα θα κάνουν κάτι. Μιλούν ήδη τρεις γλώσσες...».