Breaking News

Χρίστος Αντωνιάδης - Αφροδίτη Τσώνου: Ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο για τα δίδυμα που περιμένουν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στο σπίτι του τραγουδιστή Χρίστου Αντωνιάδη και της συζύγου του, Αφροδίτης Τσώνου, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς καθώς περιμένουν δίδυμα.

«Ετοιμάζουμε το παιδικό δωμάτιο, δεν είναι ακόμα έτοιμο», δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης, με τη σύζυγό του να προσθέτει: «Είναι η πιο όμορφη ταλαιπωρία η ετοιμασία του δωμάτιου. Είμαστε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μπαίνουμε στον έβδομο».

«Παντρευτήκαμε το 2012 και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα παιδί. Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη και ο γιατρός μας έλεγε ότι "Υπάρχει μια ανεξήγητη υπογονιμότητα". Τελικά το πρόβλημα το ανακαλύψαμε αφού κάναμε εξωσωματική», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η Αφροδίτη Τσώνου εξομολογήθηκε: «Η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν ψυχοφθόρα, γιατί είχαμε μια αποτυχία, αλλά τα καταφέραμε. Ήμουν στη δουλειά και, όταν πήρα τα αποτελέσματα, άρχισα να κλαίω. Από τη συγκίνηση δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό για να πάρω τηλέφωνο τον Χρίστο. Του είπα "Αγάπη μου, θα γίνεις μπαμπάς!"».

Να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχαν περάσει μία δύσκολη περίοδο στο παρελθόν, κατά την οποία έμειναν χωριστά, με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν το γάμο τους. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε.

Δείτε το βίντεο του Mega.