Breaking News

Ν. Πολυδερόπουλος: «Είχα φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος, πέρασα μια μαύρη περίοδο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «MEGA Καλημέρα» παρουσίασε τα τελευταία νέα της showbiz, μεταξύ των οποίων και η συνέντευξη του Νίκου Πολυδερόπουλου στο περιοδικό «OK!», που κυκλοφορεί το Σάββατο (24/9) με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» που έρχεται στο Mega, αναφέρθηκε και στη δυσλεξία, η οποία επηρέασε τη ζωή του στα σχολικά του χρόνια.

«Όταν δούλευα στην Κύπρο, συνήθιζα να πηγαίνω τα Σαββατοκύριακα στην Ιερά Μονή Μαχαιρά, εκεί ένιωθα ότι ηρεμούσα. Πριν από τρία χρόνια αποφάσισα να το κάνω και στην Ελλάδα κι έτσι πήγα στο Άγιο Όρος. Γενικά, νιώθω την ανάγκη να απομονώνομαι κάποιες φορές, γιατί στη δουλειά μας είμαστε αρκετά εκτεθειμένοι», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Είμαι δυσλεκτικός και στο σχολείο πέρασα δύσκολα χρόνια με πολλή τιμωρία από τους καθηγητές μου. Ποτέ δεν έμαθα ορθογραφία. Με το πέρασμα των χρόνων απογοητεύτηκα και απομυθοποίησα τους μύθους, αντιμίλησα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου».

«Χρεωκόπησα, με κυνηγούσαν οι αγωγές και οι δικηγόροι. Έφτασα στο τελευταίο σκαλοπάτι που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος, πέρασα μια μαύρη περίοδο στη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Η εκπομπή του Mega πρόβαλε και δηλώσεις που έκαναν μπροστά στην κάμερα η Κατερίνα Γερονικολού, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ παρουσίασε και τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης της κόρης του Μιχάλη Σαράντη και της Μαίρης Μηνά...

Δείτε το βίντεο του Mega.