Breaking News

Ε. Γερασιμίδου: «Δεν κλαίω για τα υλικά...» - Α. Ξένος: «Συγκινούμαι γιατί φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησαν η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της Αντώνης Ξένος. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί περνούν δύσκολες στιγμές, καθώς το σπίτι τους υπέστη μεγάλες ζημιές το καλοκαίρι, λόγω της πυρκαγιάς στην Παλλήνη... Η Ελένη Γερασιμίδου είπε στην εκπομπή του Mega:

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για να ανταπεξέλθουμε. Δεν αισθάνομαι καλά, δηλαδή στέκομαι με το ζόρι... Δεν πήρα ψυχολογική στήριξη, που ήρθαν αμέσως... Εμείς είμαστε, σκληροτράχηλη γενιά, με προσφυγικές καταγωγές και φαίνεται ότι είναι στη μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε, δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν. Το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί, με προτροπή της κόρης μας...

Είχα και μία περιπέτεια με την υγεία μου το 2009, όταν και πάλι καιγόμασταν... Ευτυχώς δεν κατέληξε άσχημα, δηλαδή δεν είχα καρκίνο. Ωστόσο χειρουργήθηκα, έχω μισό αριστερό πνεύμονα...

Επέστρεψα στο σπίτι την ίδια μέρα. Μας είχε ειδοποιήσει η γειτόνισσα μας, με πήρε να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται, τρελάθηκα... Όταν φτάσαμε, είδαμε το σπίτι μας να καίγεται, έβγαιναν οι φλόγες από τη σοφίτα. Κάηκε ένα σημαντικό θεατρικό αρχείο - όχι προσωπικό -, πράγματα του θεάτρου (στολές, κλπ), όπως και γράμματα της μαμάς μου και της αδερφής μου.

Δεν κλαίω για τα υλικά, θα αντικατασταθούν ή όχι... Κλείνω τα 73 τον Δεκέμβρη και θα ήθελα να μην φοβάμαι, αλλά φοβάμαι... αυτό που δεν μπορώ να ελέγξω. Ήταν όνειρο και ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι μας. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 42 χρόνια και είχαμε ζήσει φτωχικά σε πολλά υπόγεια».

Στην κάμερα της εκπομπής του Mega μίλησε και ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος, ο οποίος είπε συγκινημένος:

«Είμαι στα 70, έχω δύναμη ακόμα... Συγκινούμαι γιατί φυσάει ο αέρας κι έρχονται στα χέρια μου, σαν ψυχές ανθρώπων, καμένα κομμάτια από μακέτες από έργα που κάναμε... Λες εδώ είναι ζωή και θα το αναπλάσω...».

Δείτε το βίντεο του Mega.