Breaking News

Γιώργος Μαζωνάκης - Διονύσης Σχοινάς: Το παρασκήνιο πίσω από το «ναυάγιο» της συνεργασίας τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά στο Κέντρο Αθηνών «ναυάγησε» οριστικά, με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» να παρουσιάζει όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά αναβλήθηκε η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών στις 10 Σεπτεμβρίου και μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ματαιώθηκε για δεύτερη φορά.

Χθες, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9), ο Διονύσης Σχοινάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το νυχτερινό σχήμα... Συγκεκριμένα, ανέφερε στο Instagram: «Αγαπημένα μου φιλαράκια... Eπειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω, υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε βίντεο, στο οποίο τραγουδάει μία από τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, το «Ποτέ», ενώ στη συνέχεια αναφέρει: «Η μουσική ενώνει μάγκες».

Ο λόγος της πρώτης αναβολής της πρεμιέρας φέρεται να ήταν προβλήματα σχετικά με την αφίσα, τα οποία λύθηκαν.

Σύμφωνα με το «Χαμογέλα και πάλι», ένας από τους λόγους της οριστικής ρήξης είναι ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης ζήτησε οπό τον Διονύση Σχοινά να μειώσει 15 λεπτά από το πρόγραμμά του. Ο Σχοινάς αρνήθηκε και στη συνέχεια έκανε την παραπάνω ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο του Mega.