Breaking News

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 11 - 12 - 13 - 14 - 15, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 19/9/22 - Επεισόδιο 11: 
Ο Πετράν έχει αγχωθεί πολύ, μετά το απειλητικό μήνυμα από τον Εγκέφαλο, και κανονίζει άρον άρον έφοδο στο σπίτι της Φιλιώς για να κλέψει τα αβγά. Ο Τζώρτζης πάλι, κανονίζει το τέλειο ραντεβού με τη Χρύσα και κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Κατερίνα προκειμένου να το χρηματοδοτήσει, ενώ ο παπάς μας κανονίζει εξορκισμό... μοναχά για πάρτη του, αφού δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τη Βαλέρια.

Ο Σώτος βρίσκεται «εγκλωβισμένος» σε ρομαντικό τετ α τετ με τη Σύλβια, που καταφέρνει να ανακαλύψει το μοναδικό κοινό που έχουν οι δυο τους και ζει το όνειρο...! Την ίδια ώρα ο Πετράν καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς αλλά, για κακή του τύχη, δεν έχουν πέσει όλοι για ύπνο και η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο...

Τρίτη 20/9/22 - Επεισόδιο 12: Η Αγγέλα κάνει το λάθος να μεταβιβάσει τις μετοχές της στη Βαλέρια, ενώ ο Θοδωρής κάνει το λάθος να ανοίξει κόντρα με τον μπακάλη μας. Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει απ’ την Καλλιόπη, τι έκανε με τα αυγά, αλλά είναι χαμένος... από χέρι. Χαμένος είναι και ο Τζώρτζης που αντί να πάει τη Χρύσα ραντεβού με ιστιοπλοϊκό, αναγκάζεται να την πάει ραντεβού με μια τρύπια βάρκα. Ο Ηλίας με το Θύμιο προσπαθούν να βάλουν πόστα στη Μάρμω για τα καμώματα της Σύλβιας, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την εκνευρίσουν. Κι ενώ ο Χαραλάμπης αποφασίζει να ζητήσει τα ρέστα από την Καλλιόπη για το καταραμένο αυγό που του δώρισε, ο Σώτος, μέσα στην απελπισία του, αποφασίζει να της κάνει τον... ωραίο και καταλήγει να γίνει η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζεύγος Ανανιάδη-Μαργαρίτη!

Τετάρτη 21/9/22 - Επεισόδιο 13: Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη γίνονται μαλλιά κουβάρια και το διαζύγιο μοιάζει να είναι μονόδρομος, ενώ τα σκάγια παίρνουν και τον Σώτο. Η κατάσταση της Χρύσας είναι «μια γυναίκα, δυο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες» και το κoρίτσι μας βρίσκεται σε αδιέξοδο, την ώρα που ο Πετράν εξελίσσεται σε απειλή προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Βαλέρια αποχαιρετάει το χωριό «όπως του αξίζει» και ετοιμάζεται να φύγει μια για πάντα, ενώ ο παπάς θέλει να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, αφού τη βλέπει μέχρι και στον ύπνο του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως ο Πετράν κάτι κρύβει, το ίδιο και η Σύλβια που μαζεύει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο. Τι τιμωρία ετοιμάζει η παπάγια στον ψευτογκουρού και τι πήγε στραβά με τα σχέδια της Βαλέριας που φαίνεται να το πάει ντουγρού για νευρικό κλονισμό;


Πέμπτη 22/9/22 - Επεισόδιο 14: Το κοινόβιο μετατρέπεται σε... λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους. Οι υπόδικοι όμως καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αυγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο. Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει. Η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της Τρουφέξ. Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αυγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτατιόν και πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν μιας και ο ψυχάκιας τους υπόσχεται... τα χειρότερα!


Παρασκευή 23/9/22 - Επεισόδιο 15: Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο πως η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν που σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αυγά το συντομότερο με τη βοήθεια της... Τούλας. Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα που από ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της... όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στο Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον... παπά!


Για την αρχική σελίδα "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" πατήστε ΕΔΩ