Breaking News

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Λάουρα Νάργες, η οποία πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το γιο της, καρπό τους έpωτά της με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι.

Το ζευγάρι πήρε πρόσφατα εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, στη νέα καθημερινότητά του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9), η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της. Στη λεζάντα ανέφερε την ημερομηνία που γεννήθηκε: «21.09.2022».


Να σημειωθεί ότι, λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του γιου τους, ο Χρήστος Σαντικάι είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Πετάω, είμαι εpωτευμένος πολύ! Δόξα τω Θεώ, η Λάουρα είναι καλά. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί αυτή η εγκυμοσύνη ήθελε ψυχολογική υποστήριξη... Είναι κάτι μοναδικό, είμαι ακόμα σοκαρισμένος! Το μωρό γεννήθηκε 3,5 κιλά περίπου. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω - κάτω στις μέρες μας. Ο μικρός γεννήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα... Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή που ήρθε στη ζωή...».


Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».