Breaking News

Τζόυς Ευείδη: «Kατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, έμεινα έγκυος και απέβαλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στον Άρη Καβατζίκη:

«Απέφευγα το...  σύμπαν! Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ... μαϊντανοκατασταση. Απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν περίεργη έως και καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά.

Δεν μου το είχα ότι θα έπαιζα κωμωδία, στη δραματική σχολή παρακαλούσαμε με τον Μιχάλη Ρέππα να μας δώσουν κάτι δραματικό και γελούσαν. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, αλλά και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα. Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις...

Γεννήθηκα στον Καναδά. Όταν οι γονείς μου ζούσαν στον Καναδά, θα έκανε τότε επίσκεψη η βασίλισσα Ελισάβετ. Η δημοσιογράφος Τζόυς Ντέιβιντσον είπε ότι "εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορη". Ο μπαμπάς μου θεώρησε ηρωική τη στάση της δημοσιογράφου και είπε "αυτό το όνομα (Τζόυς) θα δώσουμε στο παιδί".

Οι γονείς μου έφυγαν από τη ζωή με 1,5 μήνα διάφορα... "Έφυγε" η μαμά από ανακοπή και ο μπαμπάς πέθανε το πρώτο βράδυ που ξανακοιμήθηκε στο κρεβάτι τους...

Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι που πήγα στη δραματική σχολή, ενώ δούλευα ως ιδιαίτερα γραμματέας σε γιαπωνέζικη πολυεθνική κι έβγαζα ένα σωρό λεφτά. Έχω ζήσει κι ένα διάστημα τρέλας τον καιρό που σέρβιρα στα μαγαζιά μετά τη σχολή, γιατί ήμουν άνεργη ηθοποιός. Έχω τρίψει και πατώματα, έχω κάνει λάντζα...

Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό. Είχα μείνει έγκυος και απέβαλα. Ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα μετά απομακρύνθηκε το γεγονός γιατί ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου... Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου.

Καπνίζω, εξ ου και το γρέζι στη φωνή μου. Αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το "γκάρισμα", το συνεχές "κοπάνημα" και την κούραση...».

Δείτε το βίντεο του Mega.