Breaking News

Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του: «Μέχρι την τελευταία στιγμή ήθελε να παίξει στο θέατρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον αξέχαστο Κώστα Καζάκο - που έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών - μίλησε ο γιος του Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα:

«Είναι μία περίοδος με πολλή δουλειά... εργασιοθεραπεία. Βοηθάει οτιδήποτε μπορεί να σου απασχολήσει το μυαλό σε μία άλλη κατεύθυνση. Είναι μες στη ζωή αυτά τα πράγματα. 

Είχε ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς εκεί που έφτασε, στα 87, αλλά στενοχωριέμαι γιατί είχε ακόμα... μέχρι την τελευταία στιγμή ήθελε να πάει στο θέατρο και να παίξει.

Πέρασε από το μυαλό μου ότι "τώρα δεν έχω να απευθυνθώ κάπου πιο πάνω". Τώρα εγώ είμαι πιο πάνω και θα απευθύνονται οι άλλοι σε μένα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όταν δε διαταράσσεται η φυσική σειρά είναι όλα καλά. Πονάει το πράγμα, είναι δύσκολο, αλλά... ok. Όταν διαταραχτεί η φυσική σειρά, εκεί είναι που δεν παίζεται... Δηλαδή, η φυσική σειρά είναι ότι το παιδί πρέπει να θάψει τον πατέρα του. Ποτέ το ανάποδο. Όταν γίνεται το ανάποδο, είναι άστα να πάνε...».