Breaking News

Μαίρη Χρονοπούλου: «Το τελευταίο... πάρτι μου έχει άλλο πλάνο, η καύση είναι ένας εξαγνισμός»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» και στον Γιάννη Αρμουτίδη, η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να καεί και η ίδια μετά το θάνατό της.

«Ήδη μιάμιση ώρα μετά το θάνατο της Μάρθας το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να χτυπά, ζητώντας δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο...», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Στο στεφάνι που έστειλε, έγραψε: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μαρθούλα μου!». 

«Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί 20 χρόνια, που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου στα νοσοκομεία, ελαχιστότατες συνάδελφοι ήρθαν να με δουν: η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μπεάτα Ασημακοπούλου και η Μαρθούλα. Καμία άλλη… Καλό κoρίτσι! Δεν έχω εύκολο πια το κλάμα εδώ και πολύ καιρό. Κλαίει μόνο το μέσα μου!», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Επίσης, εξομολογήθηκε σχετικά με την καύση μετά το θάνατό της: «Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο - διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί, αλλά και όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί - τα έχω όλα μυστικά, όπως και όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα, και λιτά.

Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε λευκό χρώμα. Και όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο "πάρτι" μου έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι ένας εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλήκια; Γιατί φοβούνται οι άνθρωποι το θάνατο; Δείξτε μου - σε όλη την ανθρώπινη Ιστορία - έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας.

Τώρα, αν με ρωτάς πώς θα πάρουν οι φίλοι μου αυτή την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Και είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται!».