Breaking News

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η σαρκοφαγία των Media στην Ελλάδα είναι τεράστια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε δημοσιεύσει μια αγγελία, στην οποία ζητούσε από σπουδαστές/ηθοποιούς να στείλουν τα βιογραφικά τους για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή σε νέο project.

«Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία», είχε σημειώσει - μεταξύ άλλων - στην ανάρτησή του.


O Χρήστος Βασιλόπουλος είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία, ενώ δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα... Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανέναν. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια...

Δουλεύω για ένα πρότζεκτ, το οποίο δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα... Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός πρότζεκτ απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έως και ένα με ενάμιση χρόνο. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις κι ένα βίντεο ενός λεπτού, το οποίο χρησιμοποιείται για να δείξεις την οπτική πλευρά του πρότζεκτ.

Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα (περίπου μίας ώρας), ενώ η παραγωγή θα κρατήσει τα βιογραφικά τους για μελλοντική συνεργασία. Δεν υπήρξε σχόλιο για εργασία, αναφέρθηκε η λέξη βοήθεια.

Η σαρκοφαγία των Media στην Ελλάδα είναι τεράστια... Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό το ντόρο. Αν ένιωθαν ότι είναι λάθος δεν θα έστελνε κανένας... Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς, τους ξέρω, κάνω αυτή τη δουλειά 24 χρόνια...».

Δείτε το βίντεο του Mega.