Breaking News

Μαρία Αναστασοπούλου: «Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για όλα.

H δυναμική και όμορφη δημοσιογράφος, που φέτος μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε με ενθουσιασμό γι' αυτή τη συνεργασία, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου την ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα».

Πριν μερικούς μήνες ο Γιώργος Παπαδάκης είχε δηλώσει στο «The 2Night Show»: «Σιγά - σιγά, μέσα στην επόμενη (σ.σ. τρέχουσα) σεζόν, θα δώσω τη σκυτάλη του "Καλημέρα Ελλάδα". Δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει».

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε, μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν ήρθα στον ΑΝΤ1 για να κάνω μόνη μου την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά για να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη».

Νωρίτερα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον δημοσιογράφο και σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά, με τον οποίο είναι 8 χρόνια μαζί.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάω χαρούμενη το πρωί. Συμβαίνει αυτό και είμαι ευγνώμων για ό,τι μου συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο δημιουργική και να έχω τόση όρεξη να κάνω πράγματα στη δουλειά που αγαπώ αν δεν ήμουν με τον άνθρωπο που ήθελα... Προτεραιότητα είναι να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.