Breaking News

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: «Ασημένιος» ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόγευμα της Παρασκευής (23/9), ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών, στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, ο 23χρονος πρωταθλητής του ΕΝΟΑ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας στην 2η θέση του τελικού του σκιφ ελ βαρών ανδρών με χρόνο 7:05.42.

Σε μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα, όπου είχαμε και την πτώση του Ελβετού Στρούζινα λίγο πριν τα 1000μ., ο Έλληνας κωπηλάτης κρατήθηκε στην πρώτη τριάδα και πανηγύρισε το 2ο του μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον περασμένο Αύγουστο.

Το χρυσό κατέκτησε ο Ιταλός Σοάρες με 7:03.40 και το χάλκινο ο Σλοβένος Χρβατ με 7:08.66.

«Έχω μια γλυκόπικρη γεύση γιατί ήθελα το χρυσό. Οι αγώνες πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα από το πρωί όμως δεν ένιωθα καλά, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Αυτοί οι αγώνες είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θα πρέπει να δουλέψω για το πώς θα τους αντιμετωπίσω. Συγχαρητήρια στον Γκάμπριελ (Σοάρες)» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το τέλος του αγώνα.