Breaking News

Σμύρνη μου αγαπημένη - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλαίσιο της επετείου για τη Μικρασιατική καταστροφή, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και συγκίνησε το κοινό, έρχεται στον ΑΝΤ1 σε μία μίνι σειρά για να καθηλώσει και τους τηλεθεατές.
..

Ζωές που άλλαξαν για πάντα. Καταστροφές, τραγωδίες, απώλειες, χαμένες πατρίδες, οικογένειες και έpωτες. Γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, αλλά και πολλές γενιές ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Η σειρά αφηγείται με μαεστρία και ρεαλισμό τα τραγικά ιστορικά γεγονότα, αναδεικνύει την πολυπολιτισμική ταυτότητα της τότε Σμύρνης και μας θυμίζει ότι κάθε λαός έχει μια χαμένη πατρίδα, κάθε λαός έχει τη Σμύρνη του...

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Σενάριο: Μιμή Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman - Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση 
Παίζουν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Αναστασία Παντούση, Ozdemir Ciftcioglu, Νέδη Αντωνιάδη, Γιάννης Εγγλέζος, Έφη Γούση, Γιάννης Βογιατζής κ.α.
Κανάλι προβολής: ANT1 (2022-2023)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

Τα επεισόδια της σειράς ανεβαίνουν μόνο στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+