Breaking News

Τάνια Τρύπη: «Η Τζένη είναι συνάδελφός μας πια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κόρη της, Τζένη Καζάκου, μίλησε η Τάνια Τρύπη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ.

Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο, στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια», η οποία θα συνεχίσει και το χειμώνα. Στην παράσταση ακούγεται και η φωνή της κόρης τους, Τζένης.

Να σημειωθεί ότι η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γλυκάνισος», η Τζένη Καζάκου στο σίριαλ «Ο Παράδεισος των Κυριών» και ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο «Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια».

«Είμαι υπέρ του να κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός δεν μου έκανε καμία έκπληξη, γιατί έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχει δει και τα καλά και τα άσχημα, δηλαδή ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Είναι ψύχραιμη κι έχει το μυαλό στο κεφάλι της», είπε η Τάνια Τρύπη.

Και πρόσθεσε: «Και η άλλη κόρη ασχολείται με το θέατρο, σιγά - σιγά κι εκείνη... Δεν είμαστε αυστηροί γονείς, είναι μεγάλες κοπέλες».

«Εγώ δεν δίνω επαγγελματικές συμβουλές, παρά μόνο αν μου ζητηθούν. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Η Τζένη είναι συνάδελφός μας πια, θα ακούσει τον σκηνοθέτη της και όχι έμενα», τόνισε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.