Breaking News

Το ξέσπασμα του Τάσου Κωστή: «Να κλείσουμε τα παιδιά στο σπίτι γιατί ο βιaστής είναι έξω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στο Metoo, ενώ σχολίασε και τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Βίκυ Δέτσικα:

«Το κίνημα Metoo ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί;... "Καθάρισε" ο αθλητισμός, ενώ στον καλλιτεχνικό χώρο κατηγορήθηκαν τέσσερα άτομα, τα... εξής δύο και "καθάρισε" και ο καλλιτεχνικός χώρος. Κι όλοι οι άλλοι χώροι είναι "πεντακάθαροι", άρα η κοινωνία μας είναι "καθαρή"... Στους άλλους χώρους δεν καθάρισε τίποτα... 

Στον καλλιτεχνικό χώρο κατηγορήθηκαν τέσσερις, οι εξής... δύο. Ο ένας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε. Δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Προφυλακίστηκε και τον άφησαν οι κύριοι της Δικαιοσύνης. Μπροστά στον δυνατό, κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία τίποτα... "μούγκα στη στρούγκα". Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι. Μπροστά στο λιοντάρι... σούζα.

Γιατί ο κ. Λιγνάδης είναι έξω;... Δεν πειράζει... βίaσες, ας ξαvαβιάσεις. Να κλείσουμε τα παιδιά στο σπίτι γιατί ο βιaστής είναι έξω. Γιατί είναι βιaστής, το απέδειξε η Δικαιοσύνη...

Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα... Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά στη ζωή του; Τελείωσε; Δεν ξαναπαίρνουμε φυλακισμένους στη δουλειά μας; Αν αθωωθεί, βεβαίως θα ξανασυνεργαστώ μαζί του».


«Εγώ έχω περάσει καρκίνο, τώρα τον αντιμετωπίζει και η σύζυγός μου. Το παλεύουμε, έχει κάνει τις θεραπείες της. Πέφτουμε, αλλά σηκωνόμαστε και η ζωή συνεχίζεται», εξομολογήθηκε, επίσης, ο Τάσος Κωστής.