Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η κόρη της και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» - που θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 8 Οκτωβρίου -, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος θα συμμετέχει στη σειρά. Συγκεκριμένα, η γοητευτική ηθοποιός τόνισε:

«Το "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με πολλές εναλλαγές και 3 διαφορετικές γυναίκες.

Απείχα για ένα διάστημα από την τηλεόραση γιατί το είχα ανάγκη. Ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να γνωρίσω καλύτερα τον άντρα μου (Λευτέρη Σουλτάτο). Ήταν λίγο παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορovoϊό και γαστρεντερίτιδα, ενώ είχαμε και συμπτώματα long covid.

Η Εύα είναι έντονη προσωπικότητα, είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Είναι... ένα πολύ ωραίο τυπάκι. Τώρα στην εφηβεία, με ανησυχεί πάρα πολύ το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και να ξέρει να προφυλαχθεί... Κάνει πράγματα που λες... "ωχ μας έρχεται η υποκριτική", εγώ εύχομαι μέσα μου να... κάνει κάτι άλλο. Έχει πάρει καλά στοιχεία και από μένα και από τον μπαμπά της (Γιάννη Τσιμιτσέλη).

Ο Γιάννης θα παίζει στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" με τη Νίκη Λάμη. Τηλεοπτικά έχουμε να συναντηθούμε από την "Πολυκατοικία". Δεν έχω σκεφτεί σχετικά με το αν θα συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον... Στη συγκεκριμένη σειρά του ταιριάζει αυτός ο ρόλος, το είχαν δει ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου».

Δείτε το βίντεο του Mega.