Breaking News

Ζ. Παπαδοπούλου: «Δεν έχασα ποτέ την ελπίδα μου ότι θα κάνω παιδί, η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (21/9) η Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ζωή Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτα της με τον Θοδωρή Πλεμμένο. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Στις περισσότερες συναυλίες ήταν μαζί μου ο άντρας μου, με βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επίσης, με στήριξαν και οι συνεργάτες μου. Το είχα ανάγκη να τραγουδήσω και μάλλον το είχε ανάγκη και το μωρό... Η εγκυμοσύνη έχει πάει μέχρι τώρα πολύ καλά, χωρίς δύσκολα συμπτώματα. Στις συναυλίες πήγαινα με τη σύμφωνη γνώμη της γιατρού μου», είπε στη Φαίη Σκορδά.

Στο παρελθόν, η Ζωή Παπαδοπούλου είχε κάνει αρκετές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί. «Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα "αν είναι να έρθει, ας έρθει", δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να εστιάσω στη σχέση μου με τον άνθρωπό μου. Εγώ αυτό που λέω είναι "Δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον, που πολλές φορές μας πιέζει". Η ηλικία είναι τόσο υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί και φυσιολογικά», τόνισε η τραγουδίστρια.