Breaking News

Γ. Αγγελόπουλος: Το ατύχημα και το εξιτήριο από το νοσοκομείο - «Ο Σ. Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε επέμβαση στο διάφραγμα μύτης. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παρουσίασε σήμερα (27/10) τις δηλώσεις που έκανε χθες στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Συγκεκριμένα, ο Ντάνος δήλωσε:

«Είχα ένα ατύχημα στη μύτη στα γυρίσματα για την ταινία που συμμετέχω. Κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε... Το ατύχημα το έπαθα σε μια σκαλωσιά. Με τη σημερινή, έμεινα τρεις μέρες στο νοσοκομείο για να κάνω μια σειρά εξετάσεων. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και στη μύτη.

Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε με την παραγωγή του Survivor. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα... Δεν είναι κρίμα να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;

Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι, αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε ένα πρότζεκτ, που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για το παιδί...».