Breaking News

Γ. Ματαράγκας: «Μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε για τον Φώσκολο, δεν υπήρχαν όλα αυτά που λέει ο Χ. Πολίτης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο μήνα ο Χρήστος Πολίτης για τη «Λάμψη» σχολίασε ο  Γιώργος Ματαράγκας. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Μου φάνηκε πολύ περίεργο πώς ξαφνικά ήρθαν στον Χρήστο Πολίτη μόνο τα κακά από τη "Λάμψη". Είναι κρίμα γιατί ο κ. Πολίτης ήταν μια χαρά στα γυρίσματα, συνεργάσιμος και πάντα κύριος. Είναι αμαρτία, μετά από τόσα χρόνια, να ανασκαλεύουμε τέτοια θέματα, σε μια στιγμή που δεν ζει ο Φώσκολος για να απαντήσει. Το μόνο που μπορούμε να λέμε σ' αυτόν τον άνθρωπο είναι "ευχαριστώ".

Η τηλεόραση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Την ώρα που παίζονται τα σίριαλ λες "πω πω, με ξέρει όλος ο κόσμος" και την επόμενη χρονιά δεν σε θυμάται κανένας.

Με τον Χρήστο Πολίτη δεν έχουμε επικοινωνία, είναι εξαφανισμένος εδώ και 15 χρόνια, δεν ξέρω γιατί. Ήταν επιλογή του να απέχει και από την τηλεόραση και από το θέατρο.

Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης δεν υπήρχαν, ούτε κόντρες με τον Φώσκολο... Ποιος θα αποφασίσει σχετικά με το ποιος θα είναι το πρώτο όνομα στη σειρά; Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης...

Και βέβαια έβγαλα χρήματα τότε, όλοι βγάλαμε. 15 χρόνια ήμουν εκεί, αρχικά στη "Λάμψη" και μετά στο "Καλημέρα Ζωή"...».

Δείτε το βίντεο του Mega.