Breaking News

Alec Baldwin: Ξεκινούν πάλι τα γυρίσματα για την ταινία «Rust» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κινηματογραφική ομάδα πίσω από την ταινία γουέστερν «Rust» φέρεται να προγραμματίζει να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Τον περασμένο Οκτώβριο του 2021, είχε συγκλονίσει το Hollywood το περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust», που πραγματοποιούνταν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού και συγκεκριμένα στο αγρόκτημα Bonanza Creek Ranch κοντά στη Σάντα Φε.

Ο Alec Baldwin πυροβόλησε με το όπλο που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει άθελά του τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins, ενώ τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης Joel Souza. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τον 64χρονο ηθοποιό και παραγωγό στην ταινία να δηλώνει ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι το όπλο περιείχε αληθινή σφαίρα.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το γραφείο του Εισαγγελέα του Νέου Μεξικού δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν θα προχωρήσει σε ποινικές διώξεις εναντίον οποιουδήποτε σχετίζεται με το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας.

Πηγές ανέφεραν στο The Hollywood Reporter, ότι η κινηματογραφική ομάδα σχεδιάζει να μεταφέρει την παραγωγή από το Νέο Μεξικό στην Καλιφόρνια, αν και δεν είναι ακόμη σαφές σε ποια πολιτεία θα συνεχιστούν τα γυρίσματα ή αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει ο σχεδιασμός.

Η παραγωγή αναμένεται να συνεχιστεί ξανά «με όλους τους αρχικούς συντελεστές» τον Ιανουάριο του 2023, ως μέρος ενός διακανονισμού με την οικογένεια της Halyna Hutchins, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Halyna, ο Matthew Hutchins, πρόκειται να αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή.

Εκπρόσωπος της Rust Movie Productions, η δικηγόρος Melina Spadone, δήλωσε στο The Hollywood Reporter:

«Η παραγωγή του Rust δεν θα επιστρέψει στο Νέο Μεξικό. Η παραγωγή εξετάζει άλλες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνια, αλλά δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις».


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».


Πληροφορίες από: The Hollywood Reporter