Breaking News

Asia Express: Κατέρρευσε η Kat Kat - Ο εκνευρισμός του Αϊβάζη - Tο απίστευτο μειονέκτημα για το τελευταίο ζευγάρι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ακόμα ένα race ολοκληρώθηκε στο επεισόδιο του Asia Express, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (28/10).

Στο παιχνίδι περιπέτειας, το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίστηκε για 2η εβδομάδα στο Λάος, τον τελευταίο παράδεισο της Ασίας.

H Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat - Kat) πήραν τις τελευταίες οδηγίες από τον Πέτρο Πολυχρονίδη και ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν. Ωστόσο, η Kat - Kat ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία εξαιτίας της ζέστης και κατέρρευσε με τη φίλη της να προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Οι ζαλάδες δεν υποχωρούσαν και τελικά η Kat - Kat πήρε το χρόνο της προκειμένου να συνέλθει και να συνεχίσει το race.


Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, υπήρξε ένταση όταν συναντήθηκαν η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της Κλόντια με τους Λευτέρη Δημηρόπουλο και Γιάννη Αϊβάζη.

Η Ρασέλ άφησε υπονοούμενα ότι κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι καλά για να μην παίξουν, προκαλώντας την έκρηξη του Γιάννη Αϊβάζη. Ο γνωστός ηθοποιός εκνευρίστηκε και της είπε πως κι εκείνος είχε ένα θέμα υγείας και ότι δεν πρέπει να παίζουμε με την υγεία μας.


Η ένταση ανάμεσα στα ζευγάρια συνεχίστηκε και όταν συναντήθηκαν με τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη.


Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

Η Ρασέλ και η Κλόντια ήταν το ζευγάρι που τερμάτισε τελευταίο. Μάλιστα η Ρασέλ έχασε την υπομονή της μόλις ανακοινώθηκε το απίθανο μειονέκτημα, που είναι να παραμείνουν σιωπηλές  μέχρι και το τέλος του επόμενου race της αποχώρησης.