Breaking News

David και Victoria Beckham: Η έξοδός τους στη Νέα Υόρκη μετά τις φήμες περί διαμάχης στην οικογένεια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πιασμένοι χέρι - χέρι καταγράφηκαν σε έξοδό τους στη Νέα Υόρκη ο David Beckham και η σύζυγός του Victoria.

Ο David Beckham και η σύζυγός του, Victoria, εθεάσησαν το βράδυ της Παρασκευής (14/10) σε έξοδό τους στη Νέα Υόρκη. 

Οι δυο τους καταγράφηκαν πιασμένοι χέρι - χέρι, τη στιγμή που έβγαιναν από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου 1999 στο Luttrellstown Castle - που βρίσκεται λίγο έξω από το Δουβλίνο - και απέκτησε 4 παιδιά: τον 20χρονο Romeo, τον 17χρονο Cruz, την 11χρονη Harper και τον 23χρονο Brooklyn.

Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας επέλεξε ένα κομψό πράσινο φόρεμα, με τον 47χρονο πρώην ποδοσφαιριστή και συνιδιοκτήτη της ομάδας Inter Miami CF να φορά ένα μπλε κοστούμι.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, η έξοδός τους έρχεται μετά την επικοινωνία της Victoria, με ένα εγκάρδιο μήνυμα, με το γιο της Brooklyn και τη σύζυγό του Nicola Peltz. Νωρίτερα, αυτό το μήνα, έβαλαν τέλος στις φήμες περί διαμάχης μεταξύ πεθεράς και νύφης, με την εμφάνισή τους σε επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Victoria μοιράστηκε - μέσω story στο Instagram - μια φωτογραφία του ζευγαριού, την οποία συνόδεψε με το μήνυμα: «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ». Τη φωτογραφία κοινοποίησε και η Nicola Peltz.

Στο Παρίσι, η Victoria εθεάθη να συνομιλεί με τον Brooklyn έξω από το σόου της στην Εβδομάδα Μόδας, ενώ η Nicola ήταν μαζί με τη φίλη του Cruz, Tana Holding, καθώς η οικογένεια επανενώθηκε μετά από τις φήμες.

Στη συνέχεια, η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει με κοκτέιλ. Μια πηγή είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν πολλά χαμόγελα και πολλή αγάπη στο δωμάτιο, ήταν μια υπέροχη οικογενειακή ατμόσφαιρα».


Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail