Breaking News

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση - Εκτός GNTM και η Έφη Μπαντή (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την οικειοθελή αποχώρηση της Έφης Μπαντή ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του GNTM, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας (17/10).

Ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη στο GNTM. Αρχικά αποχώρησε οικειοθελώς η Εβελίνα Πετρουγάκη, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με τα γόνατά της, όπως είπε η ίδια....

Ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, κατά την οποία τα μοντέλα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου κλήθηκαν να παίξουν τένις φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Στο τέλος της βραδιάς, οι διαγωνιζόμενες στάθηκαν απέναντι από τους κριτές. Η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, καθώς έχει προκύψει ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να συνεχίσει.


Με καταγωγή από τη Νάουσα, η 53χρονη Έφη Μπαντή πήγε στο GNTM για να αποδείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Εργάζεται ως γυμνάστρια σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει ασχοληθεί με τον στίβο, ενώ έπαιζε μπάσκετ και χάντμπολ στην Α' Εθνική.

Μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, 17 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με  στόχο την κατάκτηση του τίτλου.