Breaking News

Βασιλική Ανδρίτσου: «Είναι θέμα άλλης δεκαετίας, οι γυναίκες γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μοιράστηκε αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, ενώ αναφέρθηκε στις σπουδές της στη Θεολογία, που εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την τηλεοπτική της επιστροφή με τη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», όπου και πρωταγωνιστεί, όπως και για τη γνωριμία της στο «Κόκκινο Δωμάτιο» με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη τον Φεβρουάριο του 2019.

«Δεν υπήρξε κάποιος να μου στείλει ή να μου γράψει στο προφίλ μου κάποιο σχόλιο. Ωστόσο υπήρχαν τίτλοι σε άρθρα "έγκυος γέννησε στα 46 της". Στα 46 γέννησα, πότε να πω; Στα 40; Αυτό θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα άλλης δεκαετίας. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Γιατί την αποκαλούσαν «Ρομπέν των Δασών» στη δραματική σχολή; Πώς αντέδρασε όταν την προειδοποίησαν ότι θα μπει στη «μαύρη λίστα» του καλλιτεχνικού χώρου, λόγω της ευθύτητάς της;

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Και τώρα την έχω αυτή την τάση. Ακραία περίπτωση δεν μου έχει τύχει, αλλά αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε, γιατί οι καλλιτέχνες είμαστε έντονοι χαρακτήρες. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Γενικά, εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά, μόλις ξεκινούσα, κάποια είχε τολμήσει να μου πει "θα μπεις black list στην τηλεόραση με τη συμπεριφορά που έχεις" και της είπα "εμένα δεν θα μου μιλάς για black list γιατί δεν τη φοβάμαι". Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι...», τόνισε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.