Breaking News

Elon Musk: Επανήλθε για την εξαγορά του Twitter (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επανήλθε για την εξαγορά του Twitter o Elon Musk, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο επιδίωξε να τερματίσει την προσφορά των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε κάνει, ισχυριζόμενος πολλαπλές παραβιάσεις της συμφωνίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, o δισεκατομμυριούχος Elon Musk προφανώς άλλαξε γνώμη σχετικά με το Twitter, καθώς είναι πρόθυμος να προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σε επιστολή προς την εταιρεία, ο Musk συμφώνησε να πληρώσει το τίμημα που πρόσφερε πριν από μήνες (Απρίλιος του 2022), πριν προσπαθήσει να εγκαταλείψει τη συμφωνία.

Η αιφνιδιαστική ανατροπή έρχεται λίγες εβδομάδες πριν οι δύο πλευρές οδηγηθούν στο δικαστήριο, καθώς το Twitter τον είχε μηνύσει.

Στην επιστολή, οι δικηγόροι του Elon Musk ανέφεραν ότι ο δισεκατομμυριούχος σκόπευε να προχωρήσει για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

Ένας εκπρόσωπος του Twitter επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έλαβε την πρόταση, προσθέτοντας ότι «η πρόθεση της εταιρείας είναι να κλείσει τη συναλλαγή στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή», δηλαδή την τιμή που υποσχέθηκε ο Musk τον Απρίλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Euronews.


Πληροφορίες από: BBC