Breaking News

GNTM: Αποχώρησε η Τζούλια Ιλιγένκο (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζούλια Ιλιγένκο ολοκλήρωσε την πορεία της στο GNTM, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/10). H 18χρονη ελπίζει ότι θα επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας του Star.

Μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις στο προηγούμενο επεισόδιο, η νέα δοκιμασία αποχώρησης είχε κάτι από τον αέρα του «Seχ and the City».

Οι διαγωνιζόμενες πήγαν για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά, τη Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα. Τα επίδοξα μοντέλα, που ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν πως θα φωτογραφηθούν για την καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων, προσπάθησαν για λίγη ώρα να φέρουν το Μανχάταν στην Αθήνα.


Στο πλατό, η Δέσποινα Σαρρή εκνεύρισε τους κριτές με τη φράση που τους είπε, ότι κουράστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.


Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Τζούλια Ιλιγένκο και η Δέσποινα Σαρρή. Οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Τζούλια Ιλιγένκο, αν και νωρίτερα εκνευρίστηκαν με τη φράση που τους είπε η Δέσποινα.

Να σημειωθεί ότι, λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων, η Τζούλια ελπίζει ότι θα επιστρέψει στο GNTM.


Η 18χρονη Τζούλια Ιλιγένκο γεννήθηκε στην Πελοπόννησο, μεγάλωσε στα Χανιά και έχει καταγωγή από την Ουκρανία. Έχει τελειώσει αισθητική, αλλά δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις σπουδές της. Το GNTM ήταν η πρώτη της απόπειρα με το μόντελινγκ μιας και δήλωνε εντελώς άπειρη. Όταν ήταν παιδί εμφάνισε λεύκη και, παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά της σημεία.

Μετά την αποχώρηση της Τζούλια, 13 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με  στόχο την κατάκτηση του τίτλου.