Breaking News

GNTM: Αποχώρησε η Νάγια Κοντοστεργίου - Το ατύχημα της Κάτιας Κιζίμα (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της Νάγιας Κοντοστεργίου ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του GNTM της Τρίτης (11/10). Νωρίτερα, τραυματίστηκε η Κάτια Κιζίμα.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καρά, στο concept της δεύτερης φωτογράφισης οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε pin up girls. Ήταν ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s.

Η Κάτια Κιζίμα, λίγο πριν φτάσει στο σημείο της φωτογράφισης, τραυματίστηκε στο κεφάλι και τη λεκάνη της από την πόρτα του βαν που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω της, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στη φωτογράφιση.

Η Κάτια παρέμεινε στο GNTM, καθώς οι υπόλοιπες κοπέλες δεν έφεραν αντίρρηση μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ωστόσο στις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους δεν έλειψαν τα... καυστικά σχόλια.


Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Νάγια Κοντοστεργίου, η Δέσποινα Σαρρή και η Τζούλια Ιλιγένκο. 

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Νάγια Κοντοστεργίου είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του Star.


Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η 18χρονη Νάγια Κοντοστεργίου ζει στη Νέα Σμύρνη και μόλις τελείωσε το σχολείο. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, ένα κoριτσάκι από τη μαμά της και δύο αγοράκια από τον μπαμπά της. Στο GNTM πήγε για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο μόντελινγκ, μιας και περίμενε να τελειώσει το σχολείο για να ακολουθήσει το όνειρο της, που δεν είναι άλλο από τη μόδα. Όταν ήταν μικρή ήταν αθλήτρια της ρυθμικής ενώ το παρατσούκλι της ήταν «Ποκαχόντας». Η ίδια δηλώνει πεισματάρα, φιλόζωη, προσαρμόσιμη και κοινωνική ενώ θεωρεί ότι το χαρακτηριστικό της, που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η επικοινωνία.

Μετά την αποχώρηση της Νάγιας, 19 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με  στόχο την κατάκτηση του τίτλου.