Breaking News

Η αντίδραση της Κάτιας Δανδουλάκη μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη - «Aπόλυτη σιωπή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία απρόσμενη κόντρα έχουν οδηγηθεί το τελευταίο διάστημα η Κάτια Δανδουλάκη και ο Χρήστος Πολίτης.

Τον περασμένο μήνα η Κάτια Δανδουλάκη είχε απαντήσει σε συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη, ο οποίος είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με τη «Λάμψη». Η γνωστή ηθοποιός επανήλθε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (24/10), όταν και είπε στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης... Αυτό πρέπει να είναι κάποια κατάθλιψη, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια, από δική του επιλογή...».

Την επόμενη μέρα (25/10), ο Χρήστος Πολίτης απάντησε, μεταξύ άλλων, μέσα από δήλωσή του στην ιστοσελίδα News247: «Δεν γνώριζα ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει... Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω. Δεν θα ήθελα να πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε».

Το πρωί της Τετάρτης (26/10), η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Μίλησα με την Κάτια Δανδουλάκη... Σιωπή... Καλύτερα σιωπή. Αυτή τη στιγμή μόνο σιωπή. Επικοινώνησα με την Κάτια τώρα, δεν θέλει να πει το παραμικρό. Σε αυτή τη φάση θεωρεί ότι η μοναδική και αδιαπραγμάτευτη επιλογή είναι η απόλυτη σιωπή».

Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.