Breaking News

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Νομίζω ότι έχει θέμα κατάθλιψης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Κάτια Δανδουλάκη, το βράδυ της Δευτέρας (24/10).

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τα πρόσωπα που συνάντησε στην επιτυχημένη πορεία της και περιέγραψε ανέκδοτες ιστορίες της ζωής της.

Επίσης, θυμήθηκε με συγκίνηση τον σύντροφο της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη, ενώ αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική της εκδοχή για τα όσα είπε τον περασμένο μήνα ο τηλεοπτικός της σύζυγος, στη σειρά «Λάμψη», Χρήστος Πολίτης. Η γνωστή ηθοποιός είχε απαντήσει τότε στις δηλώσεις του...

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει πραγματικά καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: «Αυτό πρέπει να είναι κάποια κατάθλιψη, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια, από δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα "τρέχει". Δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτήν την πραγματικότητα, γιατί δεν τη ζούσα». 

«Υπάρχει και η περίπτωση κάποιοι άνθρωποι να τα κρατάνε μέσα τους, δηλαδή εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή που είναι πεσμένο το ψυχικό τους», πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.