Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει στην Ιταλία τα γενέθλιά της - «Όταν ξυπνάς με μια αγκαλιά λουλούδια» (photos)
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γενέθλιά της έχει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε τη σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 53α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (Σάββατο, 29/10) η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παραμένει από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz.
Η παρουσιάστρια και ο Μάκης Παντζόπουλος ταξίδεψαν στην Ιταλία για να περάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Μάλιστα, δέχτηκε μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύζυγό της, ο οποίος της πρόσφερε ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα.
«Όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια! Μ.Π.», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που μοιράστηκε με τους followers της.
Σχόλια