Breaking News

Προφυλακίστηκε η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό - Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προφυλακιστέα κρίθηκε - με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα - η 38χρονη γυναίκα, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 38χρονη γυναίκα είχε παραδοθεί το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (25/10) στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, συνοδεία του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα. Σε βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Το Σάββατο (29/10), προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στους δημοσιογράφους: «Με τη σύμφωνη γνώμη του κ. εισαγγελέα και της κυρίας ανακρίτριας διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση. Είναι κάτι λογικό στην παρούσα φάση, καθώς η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει η κατάθεση του παθόντος, όπως και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται μία δικογραφία για να ολοκληρωθεί».

Και πρόσθεσε: «Η 38χρονη υποστήριξε στην απολογία της ότι βρισκόταν σε άμυνα, μετά από βιaσμό και γενικότερα βία που άσκησε ο εν διαστάσει σύζυγός της. Τη χτύπησε και στην προσπάθειά της να αμυνθεί του πέταξε μία πολύ μικρή ποσότητα από το συγκεκριμένο καυστικό υγρό, το οποίο το είχε παραγγείλει ως καθαριστικό».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.