Breaking News

Η πρώτη αποχώρηση: Εκτός GNTM η Κατερίνα Καρά (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/10), τα 21 μοντέλα, μετά την είσοδο στο σπίτι του GNTM 5, συμμετείχαν στην πρώτη απαιτητική δοκιμασία.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας υποδέχθηκαν τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες κλήθηκαν να κάνουν κούνια σε μια ταράτσα, με στόχο να διαφημίσουν ένα άρωμα διάσημου γαλλικού οίκου.

Τα κoρίτσια έπρεπε να δώσουν κίνηση στην κούνια, κοιτάζοντας προς τα πίσω, καθώς ο φωτογράφος ήταν... στην πλάτη τους.

Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Μύρια Κυριακίδου και η Κατερίνα Καρά. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν της Κατερίνας Καρά, η οποία αποχώρησε από το GNTM.


Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Κατερίνα Καρά είναι 27 χρονών και έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Είναι παντρεμένη και μανούλα δύο παιδιών, έχει σπουδές στη Φιλολογία, ενώ έχει τελειώσει και αισθητική. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται ως make-up artist. Δηλώνει καλλιτεχνική φύση αφού ασχολούνταν με τον χορό και τη μουσική για πολλά χρόνια. Το modelling είναι κάτι με το οποίο είχε πάθoς από το Λύκειο. Ωστόσο δεν κατάφερε να κυνηγήσει το όνειρό της, μέχρι σήμερα, αρχικά γιατί δεν μπορούσε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει πρακτορείο και στη συνέχεια γιατί γεννήθηκαν τα δύο παιδιά της - 2 και 4 ετών -, τα οποία είναι η προτεραιότητα της. Φέτος όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, 20 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο ριάλιτι μόδας, με  στόχο την κατάκτηση του τίτλου.