Breaking News

Η συγκίνηση της Άσπας για τον Mad Clip: «Η απώλειά του δεν θα αναπληρωθεί ποτέ, τον κουβαλάω πάντα μέσα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Κυριακής (23/10), ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε στο «After Dark» την Άσπα, η οποία αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού της Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο χρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021. Η νεαρή τραγουδίστρια είπε συγκινημένη:

«Η απώλεια του αδερφού μου ήταν ένα σοκ, δεν θα αναπληρωθεί ποτέ. Απλά, επειδή ήμουν εγώ με τη μητέρα μου μόνο, έπρεπε η μία από τις δύο να είναι πιο δυνατή για την άλλη ώστε να στηρίξει η μία την άλλη...

Δυστυχώς είναι ένα γεγονός που εννοείται ότι δεν μπορεί να αλλάξει, οπότε εγώ συνεχίζω και πιστεύω ότι αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου. Να συνεχίσω και να κάνω αυτό που αγαπάω. Δε νομίζω ότι προσβάλλω κανέναν. Να συνεχίσουμε με χαμόγελο, με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά, αυτό θα ήθελε κι εκείνος.

Δεν ξέρω άμα είναι πιο εύκολο, λόγω του επαγγέλματος που κάνει ο αδελφός μου, αλλά τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από τη μουσική του. Επειδή παίζονται πάρα πολύ ακόμα τα τραγούδια του, νομίζω ότι είναι ένα "πλεονέκτημα" που άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν. Εγώ μπορώ ακόμα να βάλω ένα τραγούδι και να ακούσω τη φωνή του ή να βάλω μια συνέντευξη και να τον δω... Αλλά γενικά τον κουβαλάω πάντα μέσα μου...».

Δείτε το βίντεο του Open.