Breaking News

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Η προσωπική μου ζωή θέλω να είναι... προσωπική - Αυτό πραγματικά με ξεπερνάει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» φιλοξενήθηκε η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για την τηλεόραση, τις αναρτήσεις της στο Twitter, την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και τις δυσκολίες του επαγγέλματος. 

Στο τέλος της συνέντευξής της αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, την οποία η ίδια προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή, ακόμη κι αν με εκνευρίσει κάτι. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δεν μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική, δεν μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια», είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω τη δουλειά και των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αυτό το οποίο με έχει προβληματίσει και δεν το καταλαβαίνω είναι το να είσαι κάπου και να σηκώσει κάποιος το κινητό του να σε βγάλει μια φωτογραφία. Και καλά να σε βγάλει και να τη δείξει σε έναν φίλο του, αλλά το να πάει να την πουλήσει σε ένα περιοδικό αυτό πραγματικά με ξεπερνάει...».

«Θα προσέξω το πού θα πάω και πώς θα κινηθώ για να μην έχω τέτοια περιστατικά. Αν πάω στην Ψαρρού στη Μύκονο και πω ότι "Δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφίες", εκεί εντάξει, λίγο το προκαλώ κι εγώ... Αλλά ναι, θα προσέξω και το πώς θα συμπεριφερθώ δημόσια και το πόσο διαχυτική θα είμαι. Δεν το ελέγχεις πάντα γιατί άνθρωπος είσαι, αλλά προσπαθώ να το προσέξω όσο γίνεται και αυτοπεριορίζομαι...», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο του Mega.