Breaking News

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά η Mandy Moore (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Mandy Moore, η οποία ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, που είναι ξανά αγοράκι.

Η Mandy Moore και ο 37χρονος μουσικός και τραγουδιστής Taylor Goldsmith είχαν παντρευτεί στο Λος Άντζελες στις 18 Νοεμβρίου 2018. Στις 20 Φεβρουαρίου 2021 έγιναν γονείς για πρώτη φορά όταν καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον August γνωστό και ως Gus.

Τον περασμένο Ιούνιο του 2022, η 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι περιμένουν τον δεύτερο γιο τους.

Aργά το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου (ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου της, που θα πάρει το όνομα Oscar Bennett, αλλά θα τον φωνάζουν Ozzie.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε 3 φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες η ίδια και ο σύζυγός της κρατάνε στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

«Ο Ozzie είναι εδώ! Ο Oscar Bennett Goldsmith έφτασε με λίγη καθυστέρηση, αλλά με πολλή διάθεση (και μια ευκολότερη/γρηγορότερη παράδοση από τον μεγάλο αδερφό του, προς μεγάλη χαρά των γονιών του). Κάθε παροιμία είναι αληθινή: οι καρδιές μας έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος και η αμεσότητα της αγάπης είναι εκπληκτική. Δεν έχω λόγια και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την τετραμελή οικογένειά μας!», έγραψε στη λεζάντα.


Η Mandy Moore πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή το 1999 με το single "Candy", το οποίο κατέλαβε την θέση 41 στο Billboard Hot 100. Μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Epic Records, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ "So Real" το 1999, το οποίο έγινε πλατινένιο. Το single "I Wanna Be With You" το 2000 έγινε το πρώτο της τραγούδι που μπήκε στο Top30 στις ΗΠΑ, κατακτώντας την θέση 24 στο Billboard Hot 100.

Από το 2009, έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, σύμφωνα με το Billboard. Το 2012, κατατάχθηκε στο νούμερο 96 στον κατάλογο με τις "100 καλύτερες γυναίκες στη μουσική σκηνή" καθώς και στον αριθμό 63 στον κατάλογο με τους πιο σeξι καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Πέρα από τη μουσική καριέρα, η Mandy Moore έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την κωμωδία "Dr Dolittle 2", αν και επρόκειτο μόνο για έναν μικρό φωνητικό ρόλο. Αργότερα, την ίδια χρονιά, συμπρωταγωνίστησε με την Lana Thomas στην κωμωδία "The Princess Diaries" με την Anne Hathaway. Το 2002 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μαζί με τον Shane West ως Jamie Sullivan στο ρομαντικό δράμα "Walk to Remember", το οποίο βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Nicholas Sparks. Αργότερα έδωσε την φωνή της στην Rapunzel, στα κινούμενα σχέδια "Tangled" το 2010 και ξαναπήρε το ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά του 2017 η οποία βασίστηκε στα κινούμενα σχέδια. Το 2016 ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην οικογενειακή κωμωδία-δράμα "This Is Us" ως Rebecca Pearson, για την οποία έλαβε το βραβείο Golden Globe Award.

Με πληροφορίες από: wikipedia