Breaking News

Κόκλας: «Η Κ. Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και μοίραζε τα λεφτά στους ηθοποιούς στο θέατρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ και στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο Θέατρο Αλίκη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε στην Κατερίνα Νινιού:

«Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω υπερβολές για τις "χρυσές" εποχές, στην Ελλάδα είμαστε, τι πολλά χρήματα να βγάλεις; Δεν υπάρχουν αυτά.

Στη "Λάμψη", αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη τα έδωσε στο θέατρο η γυναίκα. Εγώ είχα συναδέλφους, που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν, έγραφε ΑΝΤ1 απ' έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα...

Ένας έpωτας ποτέ δεν σε προειδοποιεί, στέκεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος. Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να λέω "έpωτα, χτύπα με". Έχω κάνει δυο γάμους και πάρα πολλές σχέσεις. Παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια μου και το γιο μου, όπως και τους δίνω. Μια γυναίκα δικαιούται κι ένα κομμάτι της ζωής σου, που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρεια να της το δώσεις. Η δουλειά μου, μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση...».