Breaking News

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έγινε tattoo artist - «Ασχολούμαι με το τατουάζ επαγγελματικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο οποίος εργάζεται ως tattoo artist, παράλληλα με την ενασχόλησή του στο θέατρο. Ο ηθοποιός, που είχε γίνει πασίγνωστος από το ρόλο του ως Άρης Μαλτέζος στη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Η ιστορία ξεκινά από τα 17 μου, όταν έκανα τότε την πρώτη νύξη σε ένα studio tatoo, αλλά ήμουν μικρός για να με αναλάβουν. Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι με το τατουάζ επαγγελματικά.

Έχω πειραματιστεί κατά καιρούς με διάφορες δουλειές, κυρίως λόγω της ανασφάλειας που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ωστόσο το τατουάζ είναι κάτι μέσα στο οποίο νιώθω ελεύθερος και απόλυτα γεμάτος. Δεν θα άφηνα το ένα για το άλλο. Στη μητέρα μου έχω κάνει τατουάζ, ενώ ετοιμάζονται ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Έχω κάνει και σε πολλούς φίλους μου.

Όταν έπαιζα στα "Κλεμμένα Όνειρα" δεν κυκλοφορούσα πολύ γιατί φοβόμουν! Με αντιπαθούσαν πολύ για το ρόλο μου. Ακόμα και τώρα μου λένε "εκεί ήσουν μεγάλο τσογλ@νι". Έχω ακούσει διάφορα. Τότε είχα εγκλωβιστεί περισσότερο, παρά καβάλησα το καλάμι. Εγκλωβίστηκα στην εικόνα μου. Είχα ψυχρό και ανέκφραστο ύφος για να είμαι αποδεκτός. Νόμιζα ότι έτσι τους άρεσα. 

Κάποια στιγμή είχα βρεθεί στη Λαμία για τις ανάγκες παράστασης στο θέατρο. Είχε γίνει μία παρανόηση με όλο αυτό, ίσως γιατί κατάγομαι κατά το ήμισυ από τη Λαμία. Δεν είχα φύγει μόνιμα από την Αθήνα, όπως έγραψαν. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να φύγω από την Αθήνα γιατί με κουράζει.

Θα πρωταγωνιστήσω στην παράσταση "Βόυτσεκ" στο Θέατρο Πόλη. Είναι ένα ιδιαίτερο και σκοτεινό έργο».