Breaking News

Ξέσπασε σε δάκρυα η Ιλάειρα Ζήση: «Δεν πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» φιλοξενήθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα όταν αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχονται, όπως και στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στο περιοδικό «OK!», στην οποία μίλησε για το bullying που βίωσε στα σχολικά της χρόνια. Συγκεκριμένα, είπε στην Ελένη Τσολάκη:

«Δεν πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει... Συγγνώμη που γίνομαι λίγο ευάλωτη τον τελευταίο καιρό, αλλά στεναχωριέμαι... Ο Μαυρίκιος είναι το στήριγμά μου, είναι πάντα δίπλα μου κι εγώ είμαι εκεί γι' αυτόν. 

Στεναχωριέμαι που είμαστε δύο παιδιά που έχουμε καταφέρει πράγματα και μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα και κάποια στιγμή ακούμε λόγια, που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί λίγο παραπάνω. 

Γι' αυτό το είπα, γιατί το περνούν πάρα πολλά παιδιά. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog. Θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου. Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο και να έχεις μια ωραία ζωή... Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Το κάνω μέσα από την καρδιά μου, με πολλή αγάπη, για όλους που ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο...».


Από την πλευρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε την καυστική κριτική που δέχτηκαν από την Έλενα Ακρίτα.

«Με πείραξε που η Έλενα Ακρίτα είπε ότι το επάγγελμά μου είναι... διάσημος. Αυτό με τρέλανε», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα τα πούνε στα δικαστήρια. 

«Την υπόθεση μας έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του κ. Καπερνάρου. Έχω στείλει το υλικό, το οποίο μελετάται», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.