Breaking News

Β. Λασκαράκη: «Η απόσταση κρατάει ένα σασπένς, είναι κάποιες μέρες που λες... αχ να τον είχα εδώ»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε σ
υνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και τη Μαρία Παπαϊωάννου, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τη σειρά του Mega, ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος εργάζεται στην Κρήτη.

Η όμορφη ηθοποιός εξήγησε πώς διαχειρίζονται τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, που τους έχουν κάνει να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Κρήτης και Αθήνας.

«Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθε φορά. Αν ήμασταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Και πρόσθεσε: «Εμάς αυτή η απόσταση μας κρατάει σε μια επαγρύπνηση. Κρατάει την καθημερινότητά μας στα κόκκινα. Δεν το παίρνω βαρέως ότι περνάμε κάποιον καιρό χωριστά, ωστόσο υπάρχουν πολλές μέρες που έχω την ανάγκη να είναι εδώ και δεν είναι. Ή θα ήθελα να είναι και δεν είναι. Είναι κάποιες μέρες που λες "αχ, να τον είχα εδώ!". Αλλά το έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε βρει την ισορροπία. Πηγαινοερχόμαστε συνέχεια κι εκείνος κι εγώ».