Breaking News

Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Φουντώνουν ξανά οι φήμες - Στο ίδιο event στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid εμφανίστηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, εν μέσω φημών που κάνουν λόγο για ειδύλλιο μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, την περασμένη Πέμπτη (29/9) ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid εθεάθησαν και οι δύο στο πολυτελές ξενοδοχείο Hotel Le Royal Monceau στο Παρίσι, εν μέσω φημών ότι είναι εpωτευμένοι.

Το 27χρονο σούπερ μόντελ, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για την Εβδομάδα Μόδας, έφτασε στο ξενοδοχείο περίπου στις 22:00 το βράδυ. Αργότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός καταγράφηκε να φεύγει από το Hotel Le Royal Monceau και να απολαμβάνει τη νύχτα του στο Παρίσι, πριν επιστρέψει στο δωμάτιό του στο κοντινό ξενοδοχείο Costes.

Τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει η Daily Mail, κυκλοφόρησαν από το TMZ. Ο Leonardo DiCaprio προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτός, καθώς φορούσε μάσκα και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.


Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, μία πηγή είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ότι οι δύο τους συναντιούνται πλέον πολύ συχνά και πως η Gigi Hadid είναι ο τύπος της γυναίκας που συνήθως ελκύει τον DiCaprio.

Μία άλλη πηγή, σύμφωνα με το Us Weekly, τόνισε ότι ο DiCaprio προσπαθεί να κερδίσει την Gigi, ωστόσο εκείνη δεν θέλει κάτι ρoμαντικό μαζί του αυτή τη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι η Gigi Hadid είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στη... "μακριά λίστα" του ηθοποιού, καθώς καμία από τις προηγούμενες συντρόφους του δεν ήταν άνω των 25 ετών. Είναι, επίσης, η πρώτη γυναίκα με παιδί με την οποία βγαίνει.

Ο DiCaprio είχε χωρίσει από την ηθοποιό και μοντέλο Camila Morrone, μόλις λίγο καιρό αφότου έκλεισε τα 25 της χρόνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο του 2021, είχε γίνει γνωστό ότι η Gigi Hadid χώρισε με τον τραγουδιστή Zayn Malik, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Khai, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.