Breaking News

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Είχα αποφασίσει να αποχωρήσω αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης (5/10), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για τη ζωή του και τα δύο παιδιά του, ενώ αναφέρθηκε στην παράσταση «Λαχτάρα για Κεράσια», στην οποία θα συμμετέχει, όπως και στην τηλεοπτική του επιστροφή, μετά από 2 χρόνια απουσίας, στη σειρά «Έρωτας Φυγάς».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί επενδύει στην προσωπική του ευτυχία, ενώ εξομολογήθηκε ότι μετάνιωσε για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει το χώρο της υποκριτικής.

«Είχα αποφασίσει να αποχωρήσω, αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος, που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να μπορέσω να σου δώσω - με τη "μετάφρασή" μου - αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Και πρόσθεσε: «Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Γι' αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει. Δηλαδή, ακόμα κι αν του χρόνου βρεθώ στα αζήτητα. Γιατί, μετά από 20 χρόνια που είμαι στο χώρο, είπα "τώρα το επιλέγω"...».

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.