Breaking News

National Television Awards: Ξέσπασε σε κλάματα η χήρα του τραγουδιστή Tom Parker (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε σε κλάματα η Kelsey Hardwick, η χήρα του Άγγλου τραγουδιστή Tom Parker, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Ο Tom Parker, ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος "The Wanted", έφυγε από τη ζωή στα τέλη Μαρτίου του 2022, σε ηλικία μόλις 33 ετών...

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο (γλοιοβλάστωμα), μη χειρουργήσιμο. Ο καλλιτέχνης το πάλεψε, κάνοντας χημειοθεραπείες, ωστόσο η μάχη που έδωσε αποδείχτηκε άνιση.

Το 2018 ο Tom Parker παντρεύτηκε την ηθοποιό Kelsey Hardwick και απέκτησαν δύο παιδιά: η κόρη τους γεννήθηκε το 2019 και ο γιος τους το 2020.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βράδυ της Πέμπτης (13/10) η Kelsey Hardwick ξέσπασε σε κλάματα, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο του εκλιπόντος συζύγου της στα Εθνικά Τηλεοπτικά Βραβεία (National Television Awards), που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, στο Wembley Arena.


Η 30χρονη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν προβλήθηκε το βίντεο από το ντοκιμαντέρ "Inside My Head" του συζύγου της.

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ, που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της δράσης "Stand Up To Cancer", ακολουθεί τον Tom Parker, καθώς αυτός και η οικογένειά του μαθαίνουν να ζουν με τη διάγνωση του όγκου στον εγκέφαλο του, με τον τραγουδιστή να διοργανώνει μια φιλανθρωπική συναυλία.

Το ντοκιμαντέρ ήταν υποψήφιο για βραβείο, ωστόσο επικράτησε τελικά το "Caring for Derek" της Kate Garraway.

Καθώς τα πλάνα του "Inside My Head" παιζόταν στη μεγάλη οθόνη, η Kelsey εθεάθη να συγκινείται έντονα...