Breaking News

Νέα ανατροπή στο GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς και η Νικόλ Τσoύλος (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο GNTM, καθώς αποχώρησε και η 
Νικόλ Τσoύλος στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/10).


Ακολούθησε η ανατρεπτική δοκιμασία αποχώρησης, κατά την οποία τα κoρίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν ως CEO μιας επιχείρησης που πουλάει καρπούζια και φωτογραφίζεται για τις ανάγκες της καμπάνιας της εταιρείας.

Στο GNTM επέστρεψε ένας γνώριμος από τα παλιά, συμπληρώνοντας τη θέση του guest κριτή. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Κοτέντο, ο οποίος μοίρασε καρδιοχτύπια όταν ανακοίνωσε την προτίμησή του για τέσσερα κoρίτσια, που θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη.


Στο πλατό, το χαρούμενο κλίμα ανατράπηκε όταν η Νικόλ Τσoύλος ανακοίνωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς για οικογενειακούς λόγους.

«Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας και πρέπει να πάω στον Καναδά. Δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δεν θα είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου αν παραμείνω», είπε συγκινημένη η Νικόλ.


Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η 23χρονη Νικόλ Τσoύλος ηρθε από το μακρινό Τορόντο του Καναδά για το GNTM. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ωστόσο δεν έχει εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Με πατέρα προπονητή φυσικής κατάστασης και σύζυγο πρωταθλητή Μουάι Τάι, η Νικόλ δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πλούσιο αθλητικό βιογραφικό. Έχει κερδίσει πρωταθλήματα στο τένις αλλά και το άλμα εις ύψος στον Καναδά, ενώ για 15 χρόνια ασχολούνταν με το μπαλέτο.

Μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, 14 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με  στόχο την κατάκτηση του τίτλου.