Breaking News

Όταν η Αγγελίνα Κανελλοπούλου συνάντησε την Αντζελίνα Τζολί - «Μας διηγήθηκε ιστορίες από τα γυρίσματα του Tomb Raider» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελίνα Κανελλοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για τη συνάντησή της με την Αντζελίνα Τζολί. Η ακτιβίστρια και ιδρύτρια της πρώτης ελληνικής οργάνωσης για την προστασία των μελισσών, «Τhe Bee Camp», είπε στην εκπομπή του Mega:

«Τον Ιούλιο του 2021, ήρθαμε 7 γυναίκες στη Γαλλία, για να περάσουμε ένα μήνα, κατά τον οποίο εκπαιδευτήκαμε σε οικολογικές πρακτικές της μελισσοκομίας. Η Αντζελίνα Τζολί, που είναι ambassador αυτού του προγράμματος, μας συνάντησε στο τέλος για τρεις μέρες στη νότια Γαλλία.

Είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να φάμε μαζί. Είχα την ευκαιρία να είμαι εγώ εκείνη, με την οποία η Αντζελίνα Τζολί άνοιξε για πρώτη φορά κυψέλη. Δηλαδή, όταν ανοίξαμε μαζί μία κυψέλη, ήταν η πρώτη της επαφή με ζωντανές μέλισσες.

Είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων και φυσικά μια πανέμορφη ύπαρξη που τραβάει τα βλέμματα... Είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, μάλιστα περπατούσε ξυπόλητη. Μου έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι είχε πηγαίο ενδιαφέρον για τα ζητήματα της βιοποικιλότητας και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Η Αντζελίνα Τζολί με επέλεξε, ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετέχουσες του προγράμματος, για να την ακολουθήσω τον Φεβρουάριο του 2022 σε ταξίδι στην Καμπότζη. Όταν φτάσαμε, περάσαμε το πρώτο μας πρωινό στον μεγαλύτερο ναό του κόσμου, τον Άνγκορ Βατ. Την ώρα που ανέτειλε ο ήλιος, περιηγηθήκαμε μέσα στον ναό, που είναι μία τεράστια έκταση. Εκεί γυρίστηκε η ταινία "Tomb Raider", οπότε είχε να μας διηγηθεί πολλές ιστορίες από τα γυρίσματα».

Δείτε το βίντεο του Mega.