Breaking News

Α. Τότσικας: «Κάθε άνδρας είναι τόσο... λίγος όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για το ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι πολύ κακός στα οικονομικά, δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτά. Τελευταία δεν το κάνω, έχω έναν άνθρωπο που μιλάει για μένα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

O Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη παντρεύτηκαν το 2014 και τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαν στη ζωή τα διδυμάκια τους, η Ειρήνη και ο Άγγελος.

«Ήθελα να παντρευτώ από μικρός. Είναι πολύ ωραίο πράγμα που έγινα πατέρας σε μικρή ηλικία, είναι μία δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από τα παιδιά σου, γίνεσαι ακόμα καλύτερος στη "δεύτερη ζωή" σου. Βλέπω στα παιδιά μου μια... αναρχία, που την είχα κι εγώ ως παιδί», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Μπορεί ο κάθε άνδρας να στο παίξει πολύ μάγκας για ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του, αλλά είναι τόσο λίγος όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει. Εγώ ήμουν μέσα στον τοκετό».

«Όταν έπαιζα στη σειρά "Για πάντα παιδιά", ήμουν ζευγάρι με τη Τζένη Θεωνά. Κάποια στιγμή φιληθήκαμε, το είδε ο γιος μου στην τηλεόραση και ρώτησε τη γυναίκα μου "Μαμά, ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;"!», αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε το βίντεο του Mega.