Breaking News

Παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παντρεύτηκαν μυστικά, 
με πολιτικό γάμο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Τον περασμένο μήνα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε επιβεβαιώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Χθες, το απόγευμα της Κυριακής (2/10), η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Το ζευγάρι κράτησε το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, παρουσιάστηκε στο Happy Day φωτογραφία από το γάμο τους.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Αυτή είναι η πρώτη και μοναδική φωτογραφία που θα δείτε από το γάμο τους μέσα από το Δημαρχείο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, ήταν και οι δύο πάρα πολύ ευτυχισμένοι».

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Το ζευγάρι ήθελε να κρατηθεί απόλυτη μυστικότητα σ' αυτό τους το βήμα, γιατί ήθελαν να το ζήσουν οικογενειακά. Το υπέροχο νυφικό της Κωνσταντίνας είναι της Σήλιας Κριθαριώτη».