Breaking News

Σ. Κατσούλης για Ντάνο: «Αυτό πρέπει να το δει η παραγωγή, δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό, δεν έχει θέση στο παιχνίδι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο νικητής του Survivor 2021, Σάκης Κατσούλης, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του  Γιώργου Αγγελόπουλου...

Συγκεκριμένα, ο Ντάνος είχε δηλώσει: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι, αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε ένα πρότζεκτ, που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για το παιδί...».

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Στην ουσία δήλωσε ότι δεν με βλέπει, έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει (μπροστά του) δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές. Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει γιατι ξέρουν τι έχεις ζήσει», σχολίασε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αναφέρει, επίσης: «Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα... Δεν είναι κρίμα να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;».

Ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι, το οποίο τον έκανε γνωστό, τον αγάπησε όλος ο κόσμος και μιλάμε γι' αυτόν σήμερα. Για μένα ίσως δεν έχει θέση σ' αυτό το παιχνίδι...».