Breaking News

Σταμάτης Κόκοτας: Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η κηδεία του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άλλαξε η ημερομηνία της κηδείας του Σταμάτη Κόκοτα, η οποία επρόκειτο να γίνει την Τρίτη (4/10). Με νέα ανακοίνωση, ο Δήμος Ζωγράφου γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου κατέληξε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (1/10).

Η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου:

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 12:30 μ.μ., η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».