Breaking News

Sylvester Stallone - Jennifer Flavin: Πιασμένοι χέρι - χέρι στο Μανχάταν (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Sylvester Stallone και η σύζυγός του Jennifer Flavin εθεάθησαν να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι στο Μανχάταν, εν μέσω της πρόσφατα συμφιλιωμένης σχέσης τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η έξοδος του ζευγαριού έρχεται περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου εμφανίστηκαν ενωμένοι, μετά την ανατροπή της διαδικασίας του διαζυγίου τους.


Ο 76χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η 54χρονη σύζυγός του και πρώην μοντέλο έδειξαν να είναι ευτυχισμένοι, καθώς βγήκαν για ψώνια χθες (6/10) στο Calabasas της Καλιφόρνια.


Το προηγούμενο διάστημα, εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε αναφέρει στην Page Six: «Αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι, όπου μίλησαν και μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους. Είναι και οι δύο εξαιρετικά χαρούμενοι».

Επίσης, το αμερικάνικο περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin είναι ξανά μαζί.


Αρκετές μέρες πριν από τη συμφιλίωσή τους, μια δικαστική κατάθεση - σε ένα δικαστήριο της Παλμ Μπιτς της Φλόριντα - αποκάλυψε ότι οι δυο τους συμφώνησαν «ότι είναι προς το συμφέρον του καθενός ξεχωριστά, και το πιο σημαντικό συλλογικά ως οικογένεια, να επιλύσουν όλα τα ζητήματα στη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο εξωδικαστικά».

Οι followers του είχαν υποθέσει ότι συμφιλιώθηκαν πριν αρκετές μέρες, καθώς ο Stallone έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες: η δεύτερη είναι οικογενειακή, ενώ η πρώτη τον δείχνει να κρατάει το χέρι της συζύγου του. «Υπέροχο...» έγραψε στη λεζάντα.


Η Jennifer Flavin είναι η τρίτη σύζυγος του Sylvester Stallone. Παντρεύτηκαν στις 17 Μαΐου 1997 και απέκτησαν τρεις κόρες. Ο ηθοποιός απέκτησε και δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, ωστόσο ο ένας πέθανε από στεφανιαία νόσο το 2012, σε ηλικία 36 ετών. Από το 1985 έως το 1987 ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Brigitte Nielsen.